Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är väl klart att jag är


Har alltid varit och kommer alltid att vara

En djurälskare

För om jag inte hade fötts till en människa

så hade jag säkerligen fötts till ett

vackert vilt djur

Eller inte fötts alls...

Ken Cassel
13/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-13 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel