Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

autumn pinches ( tanka )



rain comes, new on way,


birds not sing nor show themselves;


autumn air pinches, -


yet some flowers still endure,


bear summer´s dream in colours




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-13 15:36



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
skönt att några blommor fortfarande brä sommarens drömmar.
tack för en vacker text (men jag erkänner att jag var tvungen att kolla några ord, engelskan är inte vad den en gång var...)
2012-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran