Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagom är bäst


När en ölsejdel räcker till alla runt det

runda bordet

så är det fest...

Ken Cassel
13/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-13 15:51



Bookmark and Share


  Harriette
Lag om :-)
2012-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel