Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon var en hård kvinna våran lärarinna


i mellanstadiet

men rättvis

Ann Lindahl

Från fyran till sexan

För efter att hon hade skällt ut en så lugnade hon genast

ner sig igen

Så jag kan inget annat säga såhär långt efteråt

än att hon var vis

eftersom hon inte var den där typen som var långsint

Så jag kan inget annat än beundra henne för det

För respekten till henne blev till smaken av mint

Ljus och god

Men så var hon ju också den vackraste lärarinnan

i skolan

vad vill jag minnas?!

Den vackraste lärarinnan på våran jord...


Hon var en hård kvinna våran lärarinna...

Ken Cassel
13/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-13 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel