Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kriminalaren säger


till de nyfikna människor som hänger utanför

polis inhängnaden

Kom inte hit!

Håll er undan

För det här vill ni ändå inte se

Ingenting som ni vill vara med om

Så ju mindre ni vet, desto bättre

Du där!

Håll dig utanför inhängnaden

För det här är en brottsplats nu, bara så att du vet

och då så vill vi inte att några klumpedunser

bara kliver in på scenen och förstör

alla riktigt viktiga bevis för oss

som vi har...

Kriminalaren säger!

Ken Cassel
13/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-13 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel