Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske jag har rätt


Kanske jag har fel

Kanske det rätta svaret är det ingen annan

som vet

Eller så kanske det finns en människa som vet

I sådana fall måste det vara en shaman eller en

stor profet

En profet med poetiska inslag


Kanske jag talar sanning

Kanske jag bara ljuger

Och kanske det rätta svaret, är det bara jag som vet

Men jag kommer inte att säga någonting

för det får bli

min egna lilla hemlighet

Men ni behöver inte vara avundsjuka på mig

bara för det

och tycka att jag suger?!

Om ni nu har hängt med mig så här långt in i dikten

så är det helt okej för mig med

Det duger...

Ken Cassel
13/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-13 18:08



Bookmark and Share


  anits VIP
Det går aldrig att veta vad andra tänker
bra skaldat
2012-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel