Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken i ett nötskal


Jag vill pussas ock kramas nästan vart och vart

annan dag

Att få pussas och kramas med min älskade gör mig

nästan alltid lika glad

Hon och jag

Så lika varandra men ändå så olika

Men ändå där två tvillingar smälter ihop till en

Man har skaffat sig en riktigt älskade vän

En vän som man inte vill förlora för allt i världen

För det finns det ingenting annat som är värt den

Inte om man verkligen håller någonting kärt

Och det må vara vad det än är

Man ska vara rädd om det lilla som man har

Det lilla som man har

För annars så står man ändå där till sist

helt naken bar...

Ken Cassel
13/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-13 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel