Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det går en skarp gräns mellan landsbygd och stad ifråga om utveckling och avveckling


Omkomna nyheter från Glesbygden

Nyheter

När ögonen fallerar
och skrifterna förminskas,
då tålamodet krymper
och vädret det är kass
Då förbannar man det nya
som inga trådar har,
när mottagningen är usel
och det fasta ej finns kvar
När vinsten blir så viktig
i statliga bolag
att människan förgätes
till Mammons välbehag

Då är det gott att tystna
i eremitligt bo.
att begrava allt elektriskt
som förhindrar frid och ro
Att titta upp mot stjärnorna
när månen lyser klar
och att prata med de väsen
som aldrig kräver svar




Bunden vers av Mats VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-14 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP