Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gloomy twig(tanka)

gloomy twig, it rains,


it´s pouring on everything-


can be really great-



if you start to sell today,


swimmingpools that rain has filled




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 125 gånger
Publicerad 2012-09-14 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran