Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi må glida fram på en våg


som tar oss iväg på nya äventyr

Så nu tar vi alla ett stadigt andetag och blåser på seglet

och låter den här havskryssaren ta oss med

medan vi nu flyr torra land

Och kom nu ihåg att när vi nu måste slåss mot vädrets

alla element

så måste vi alla kunna lita på varann

Så skaka nu hand med alla här på kryssaren

(vilket alla gör)

Därefter lämnar vi hamn

Och jag kan se att alla ser exalterade ut för alla har de sina

drömmar om hur det kommer att bli

när vi sen landar på

Paradisets strand...

Vi må glida fram på en våg!

Ken Cassel
14/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-14 16:11



Bookmark and Share


  Harriette
Oh.....kan jag få följa med till paradisets strand
2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel