Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
två spyor


Människor vet du,

- Människor vet du, dom har sitt klebb. Kan komma där och le.. bjuda på lunch. Men kletet, kommer dom inte undan. Med tiden kommer det fram. Det gäller dom alla, det gäller mig - man har sin skit.

- Jamen tror du inte det är värt fokusera på det som är bra?

- Du, vi fikar, viker tvätt, strosar runt, ser en film.. vi kan hålla oss en stund alla, men ge det tid. Alla exploderar förr eller senare.

- Men hörrudu, tror du inte det är drömmarna som definierar oss. Dom är ofta fina. Och handlingarna, majoriteten av dom. Det andra kämpar vi med. Man kan ju inte gå och vänta ut folk... så.

- Snack! Se på han grisen där, fett hår i sin fula bil, tränger sig före. Armbågar sig fram och kommer undan. Stor och brölande. Va?

- Tona ner kompis. Solen skiner för fan.

Lång paus.

- Du är en spya!











Prosa av hansensson
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-14 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hansensson
hansensson