Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdträd

Det är en mycket tidig morgon
gräset vittrar frost
en kruka sol på fönsterbrädet
en handfull liv, ett trasigt pärlhalsband
ett skimmer mellan gistna tiljor
och i lönnens vintergrenar, en förkolnad längtan
tunna fingrar sträckta mot ljuset
att röra vid det försiktigt
så som man vidrör främlingars sorg
så som man bara nuddar, i rädsla att störa
att gräva djupare
än orden räcker




Fri vers av Grävling
Läst 340 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-09-14 18:56



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
vackert i sin skörhet...

tycker om!
2012-09-19

    ej medlem längre
Det finns något som heter att vårda det yttre så kom fram och se dig som ett träd som växer och gror i det landskap som är att vittra sönder
2012-09-19

  Nanna X
gillar. ömt o vackert.
2012-09-14

    ej medlem längre
en vacker, väl komponerad text ..
2012-09-14

  Änglaögon
Njuter av dessa vackra och sköra rader, toppenbra!
2012-09-14

    ej medlem längre
sköna rader. perfekt titel. högklassigt.
2012-09-14

    ej medlem längre

fantastiskt vackert ...

njuter varje rad ...

2012-09-14

  Larz Gustafsson VIP
Storslagen poesi.
2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling