Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brännmärkt


Ärrad långt in i själen

Och det är bara en kvinnas touch som kan ändra

på den saken

En skör liten smekning från henne som får honom

att åter öppna ögonen

och åter igen väckas till liv och bli helt klarvaken

Medveten

Bli medveten och kunna komma tillbaka till det

riktiga livet

Det liv som han egentligen var ämnad för

från första början...

Brännmärkt!

Ken Cassel
14/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-14 19:07



Bookmark and Share


  Änglaögon
Det finns så mycket sanning i dina rader, gillar!
2012-09-14

  Ninananonia VIP
Den känns... just så... mycket bra skrivet..
2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel