Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som i en dimma


Som i ett töcken uppenbarade hon sig för mig

För som en stjärna på den nattsvarta himmelen lyste hon

så klar

Och hon gjorde det bara för mig

Jo, jag lovar

Jag svär

Det var en ängel så helt underbar

Och efter att vi hade älskat med varandra, så tog vi ett snällt

farväl av varandra

när hon åter upp emot himmelen bara bar igen...

Som i en dimma!

Ken Cassel
14/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-14 19:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande
2012-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel