Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är klyschor

Vi blandar dofter i din säng
vi blandar minnen, rör ihop
två droppar av vårt blod
vi river vallmostjälkar, såriga händer

och jag vet hur din handled doftar
hur dina läppar flagnar när du gråtit
hur din hud smakar salt och vinter
när du andas mot min kind:

var det dig jag såg
stående på det högsta krönet
med blicken förtvivlad av hopp
med ett rep om halsen
med ett rop i halsen
att älska mig, att håll mig
låt oss vara klyschor,
låt oss vara allt som redan sagts

och varför tog du den levande vägen ner
varför bär du en snara som halsband
vi ropar i varandras munnar
vi kan inte mer




Fri vers av Grävling
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-14 19:46



Bookmark and Share


  Self-Defense Driven
Åh. Otroligt talande och vacker.

2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling