Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I erat sällskap så har jag det aldrig tråkigt


För ni poeter får mig alltid att små le

Får mig att vilja leva lite mer

För när jag tittar på er och ser vad ni skriver om

så är det bara kärlek

som jag ser

Och allra helst när jag ser att ni bara inom er ler

Alla utom Larza då förstås

Och det kan väl ändå knappast bli bättre än så

Så en stor skål till er alla för jag vill bara ha

mer och mer

av eran poesi och leenden...

I erat sällskap så har jag det aldrig tråkigt!

Eller så har jag det...?

Ken Cassel
14/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-14 19:56



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
BRA! :)
2012-09-15

  Ninananonia VIP
:) me 2 :) hihi
2012-09-14

  Änglaögon
Känner igen mig i dina rader!
2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel