Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag bara visste att hon menade allvar


så skulle jag möta henne

på halva vägen

Om jag bara visste att hon tog ansvar för

sina handlingar

Om jag bara visste


Jag frågade henne om hon ville dansa

Men hon ville visst dansa med någon annan

Så det spelar inte längre någon roll vad hon vill

För när hon gick vart jag ledsen med ett öppet sår

Och som jag förstår så var det jag som led

För, för henne kunde jag gjort vad som helst


En för alla

Alla för en

Det är så som jag känner när jag är med

riktiga vänner

Då man ställer upp för varann vad som än händer

Då man kan lita på varann

Då man har skaffat sig riktigt starka band


Kärleken som flödar i min kropp kommer jag

aldrig att ge upp

För en dag så kommer jag finna den som ger mig hopp

En som förstått att här finns det en kille

som inte skulle svika eller ljuga

för att ta sig fram

Så ta mig nu i din famn så att jag får känna

din värme

För gör du det så ska du få se vad jag ger tillbaka

när du känner dig riktigt ensam...

Ken Cassel
14/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 123 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-14 20:20



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) så fint ...
2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel