Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag pratar med min chef


min boss, som till vilken människa som helst

Men förmodligen undrar han nog många gånger

hur jag vågar uttrycka mig så fritt

som jag gör i hans närhet

Som om jag har känt honom i hela livet

Men varför ska jag inte bemöta honom med öppna kort

så som jag gör med alla andra

För bara för att han är min chef så ska han aldrig lyckas få mig

att må dåligt

bara för att jag vet att han har lite makt

Så jag tar för givet att vi lär känna varann istället

då vi börjar att respektera varandra

som individer

Så som människor ska göra

En människa, en myra, en i mängden...

Ken Cassel
14/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 165 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-14 20:39



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra Ken!
2012-09-15

  Ninananonia VIP
Bra :) Helt rätt :)
2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel