Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen intar sin plats sakta men säkert


framför solen

och solförmörkelsen är ett faktum

Något som inte händer varje dag

Så får man vara med om ett par stycken i sin livstid

då får man vara glad

Ett verkligt fenomen kan jag lova

Eller vill du slå vad?


Nej!

Jag slår aldrig vad om pengar

Men om du är vad, så slår jag...

Månen intar sin plats sakta men säkert, framför solen!

Ken Cassel
14/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-14 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel