Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=zlB2XLmA4Ec


Kopplingsscheman

Du kan citera stycken
ur den där boken jag alltid bär med mig
jag kan blunda i din blick

du kan benämna monster
som jag mött men flytt ifrån
du kan säga vad de vill

vissa stunder önskar jag
att du berättar för mig vem av er
som gav detta minne åt den andra

vem som fick den andra
att bära en bok invid revbenen
att kunna citera det här livet

hennes leende bränner
som om det fanns något sådant
som en ännu okänd smärta

och jag önskar att du rörde vid mig
utan hennes hud emellan
att du uppfann ett nytt språk för oss

det går bra om du blundar
bara du rör vid mig
var tyst; även jag bär förfluten tid




Fri vers av Grävling
Läst 258 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-14 22:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket bra text, kort och gott !
2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling