Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livet leker..


valen var trött(senryu el tanka)

val med fjärilar,


flygande över havet-


vänner vill hjälpa!



..tanka- versionen, de två sista
raderna:


valen var trött, ropar nu:

jag har vilat klart, släpp mig!




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-14 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran