Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är så jag känner. Kommentera vas ni tycker, gärna tips o idéer om hur jag kan utveckla mitt skrivande.


Lyckan som uppstår...

Allt jag behöver är papper och penna.
Med pennan i min hand, är jag fri.
Jag är i trans.
Jag känner harmonin, i tankarna.
Jag är hel, jag är fulstendig.
Jag är 100% jag.
Lyckan som uppstår, är inte likt något på denna Jorld.




Fri vers (Fri form) av inga anonym
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-14 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inga anonym
inga anonym