Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ett lejons beslutsamhet och hjärta


gick han in i strid med honan Henrietta

Och det trots att det i lejonvärlden är fyllt med

en massa smärta

när man kommer för att flörta och ta över

en flock med lejon honor

Bli deras älskare och beskyddare och far

till deras barn

Så när man kommmer som en främling in på någon

annans lejons revir

så gäller det att man har både stake och modet

till att klara av detta...

Med ett lejons beslutsamhet och hjärta, så fick han

till slut sätta på Henrietta!

Ken Cassel
15/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 237 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-15 11:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet...
2012-09-15

  anits VIP
Mycket bra skaldat Ken
2012-09-15

  Lynx63 VIP

:) KRAM
2012-09-15

  aol
jättebra skriftat vännen,
2012-09-15

  Gabrielle Laurèntzen
Underbar text med glimt i ögat!
2012-09-15

  Harriette

:-)

...underbart...
2012-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel