Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den hemlöse del två


Han går där ensam nerför gatan mitt i natten

medan han sparkar på en tom ölburk

medan regnet bara öser ner

Går där djupt försjunken i sina tankar, de som ständigt

i hans huvud bara bankar

Tänker på tider som har kommit och gått

och på tider som kanske

komma skall

Så han går där i regnet för sig själv medan han blir

sjöblöt och helt iskall

Känner sig säkert mest lika tom som ölburken

som han sparkar på

För att vara hemlös är ett jäkla sjå i dessa tider

då den kalla vintern är analkandes...

Han går där ensam nerför gatan mitt i natten!

Ken Cassel
15/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-15 15:10



Bookmark and Share


  Rise Little One
Det låter så sorgligt....
2012-09-15

  Marja-Liisa Koski VIP
Starkt! Mycket bra skrivet, Ken! Fortsätt gärna skriva i den här stilen av betraktelser. Sanningar om dem svagas livs situationer.
Varm kram!
ML
2012-09-15

  anits VIP
Det är sorgligt att det ska behöva
finnas hemlösa i vårt land
2012-09-15

  Lynx63 VIP
Å så sorgligt.
Denna griper tag i själen och får den i dallring.
2012-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel