Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska det bli?


Försökte låta bli att älska dig
Det gör ju så ont när det tar slut

Du säger att du älskar mig
Från och med nu och livet ut

Och nu står jag här
Vill bara släppa taget, sluta vara rädd

Vill vara modig och stark
Leva livet, se och bli sedd

Skrattar och gråter
Livet är utan bekymmer och fullt av
besvär

Men ingenting är svårare
När det är så lätt att vara kär




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-15 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus