Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cameoroll

 

vägs mål säger någon -

strunta just nu i vem

någon som borde veta i alla fall

 

- är inte det nåbara

för då skulle målet upphöra

att oroa

 

inget jag vill eller önskar oss

på riktigt

solkigt

 

ändå, vid resans slut

at the end of the day

står skrivet med de största typerna

 

att saknaden är vårt, mitt och ditt, arvegods

att kärleken inte väljer

inte väjer




Fri vers av cilax VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-09-15 18:19



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
jag tycker om texten och fastnar för slutraderna. kärleken, likt regndroppar, väljer inte det grästrå det faller på läste jag någonstans för länge sen, och det är nog så.
2012-09-16

    ej medlem längre
Tycker om det här...men jakten på ett mål i fjärran driver oss från stunden.
2012-09-16

    ej medlem längre
Filosofiskt. Som rymdbruset en klar vintereftermiddag på vintern.
2012-09-16

    ej medlem längre
Obönhörligt, kunde vara lugnande, kunde det.
Men det finns något kvar, även efter slutet. Vad?
Jag tyckte mycket om den. Tack!
2012-09-15

  Nanna X
hoppas du har rätt.
2012-09-15

  edikt/Benedikte
10 p.
Vansinnigt bra!
B
2012-09-15
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt