Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan fick dig att darra

Känslan som var kvar

var allvaret-

var hade det varit först?

Du bar på en gammal

sorg,

som ville lämna dig-

låta dig stå på egna

ben-

och du hittade inget

golv-

att stå på.

Din känslighet väckte

alla minnen,

önskningarna skakade

på dina dörrar.

Helheten ställde sina

krav på allas rättigheter.

Rätt och fel var i krig

med varandra.

Och din

längtan

fick

dig

att

darra.




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 191 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-09-16 00:28



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
en vacker text som jag kan relatera till
tack

2012-09-16

    ej medlem längre
Känner som en kall vind mot kinden av dina vackert formulerade ord.
2012-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran