Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda kliv

Röda kliv
mot myrens grådjup
när hösten gläfser
högt över bergen

och hon som är
och han som går
och marken är mjuk
av tystnadens
strilande vatten




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-16 09:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver med en fingertoppskänsla om naturen och hösten.
2012-09-16

  Ingela Svenson VIP
Mycket vackert fångat ögonblick av höst!
2012-09-16

  Lili Samuelsson VIP
ah som en nyss utsprungen morgon tänker jag.
himla snyggt
2012-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP