Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag knäpper med fingrarna


så kommer jag att genast att få dig att somna in

ibland drömmarna

där alla tomtar och troll bor

Och där glider du in hur enkelt som helst in i mängden

för där är det ingen som bryr sig

om hur du ser ut

varken på bredden eller längden

För där finns det ingen som på dig håller någon koll

Det är i alla fall vad jag tror?

För trots att det är fullt med konstiga typer där

runtomkring dig i drömmarna

så ska du inte vara orolig

för det är ingen som kan se dig

Så det är bara att busa lite med dem alla och skratta

och ha det kul

För så länge änglarna inte kan hitta dig i drömmarna

kan du praktiskt taget

göra lite som du vill

För när de väl hittar dig vilket som de oftast gör

efter en liten stund

är det din tur att vakna upp

Och som alltid när dem väcker upp någon till liv

fyller de en som oftast med en ny energi

som gör att du kommer att utstråla

ingenting annat än ren harmoni

när du åter har vaknat upp igen...


När jag knäpper med fingrarna så kommer jag

genast

få dig att somna in...

Knäpp!

Ken Cassel
16/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 203 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-16 10:25



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Gillar troll, knäpp nu.
:) :)
2012-09-16

  Sofhia Wirström
bra skriftat...fina rader, du berör med dina ord.
2012-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel