Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fick ett ord och "Annie, get your gun!"


ofrånkomligt

..har använt alla sätt till att
försöka släcka dig..

alla förnuftsmässiga tricks
jag har kommit på- du vill
inte höra, ingen annan får
heller!

..de har inte funkat..jag har
väl inte velat tillräckligt heller..

..för genast när du har varit
nästan "slock" så har jag
tänkt på någonting underbart
med dig.. eller hoppfullt i
stället!

..jag tänkt på alla andra som
längtar så de dör, för det
känns ju som dödens klor
hänger över en, och att
man inte alls klarar en
stund mera med sin
saknad..jag är lika
döende som de!

..jag har tänkt, att nu
är det dags att börja
längta efter någon annan,
lika mycket eller mindre,
spelar ingen roll-

ingen annan har gått
att längta efter så-

jag behöver inte omväxling-
jag vill ha dig!!




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-16 16:35



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Med kärleken
är det så att
så länge liv finns
och det i en brinns
efter nå´n en viss nå´n
då kan det hända att den
enda helt plötsligt kan
anlända, så väntar jag,
så hoppas jag var dag
att personen i saken
skall göra slag...
Fint "writat" av Dig!
2012-09-16

  Federico Romano
Käleken längtar ofta är det för sent..
2012-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran