Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min gamla hemstad, på juldan

jag skulle vilja snöra på mig de nya skorna
och svettas genom skogsvägen hem till dig
bara för att kunna dyka upp lite finare
än förra gången

du är van att se mig trött
det är hål i mina gamla converse
och mitt hår ser alltid nyvaket ut

men med dig spelar det aldrig roll
om man är fin eller ful
för vi vet hur det ser ut inuti
lite fult och lite fint
sådär som folk är mest
har jag bestämt mig för att vara
även utanpå

hoppas det är okej för alla andra
att det är okej för dig och mig
att vara precis som vi är
i dina föräldrars lilla kök
med kärleken skriven i magen




Fri vers av JHessling
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-16 18:41



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
detta är riktigt bra, äkta och så där..vardagliga saker men ändå inte...ditt språk tilltalar mig
2016-04-10
  > Nästa text
< Föregående

JHessling
JHessling