Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanslöst ruinerad

jag vill bli förälskad
sanslöst
hejdlöst
förälskad

kasta mig ner i djupet av en annan människa
känna andetag inuti mina
jag vill bli ruinerad,
sanslöst
hejdlöst
ruinerad

men vem ska älska mig?

vem skulle ligga vaken för att höra mig andas?
vem skulle räkna fräknar på min rygg?
vem skulle fläta mitt hår mellan sina fingrar?

bli förtvivlad i mig
hålla hårt i handen så jag inte går

andas snabbare,
gräva djupare,
hålla hårdare

vem skulle bli
hejdlöst
sanslöst
förälskad

i mig ?




Fri vers av JHessling
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-30 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JHessling
JHessling