Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma sjöng

min mamma sa till mig
allt ordnar sig
lita på magkänslan
den vägleder dig

mamma levde för guldkanten
lät mig stå nära branten
men höll mig alltid i handen

mamma svor och hon skrek
trots att allt var väntat, fan vad det sved
vi stängde in oss och kokade, men slöt alltid fred

mamma sjöng, trots att det brast
kommer aldrig glömma orden
jag minns vad du sagt

det går en vind över vindens ängar
du orkar men du längtar

var som du är
men tänk alltid på andra
du och jag, vi har ju varandra

'gå så långt du kan gå
du kan inte se mig
men jag är där ändå'

så jag gråter men jag orkar
jag håller i mig när det stormar
från vinter till sommar
du är hos mig när jag somnar




Fri vers av JHessling
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-21 22:16



Bookmark and Share


  mare VIP
Vilket fint innehåll
mycket bra skrivet!
2018-02-21
  > Nästa text
< Föregående

JHessling
JHessling