Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
í bliki skýjabólstra


við dimmuna dvel

Við dimmuna dvelur
um stund.
Stjarna lýsir um grund
lof sem líður, kemur
léttir lund.
Ljósastundir leika sér
í bliki skýjabólstra
komdu, sjáðu hér
með mér
dulúð sem í loftinu er.




Fri vers av hver
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-16 19:04



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Underbart vackert att läsa.. tack!
2012-09-18

  Lena Själsöga Keijser
vackra är de bolstren

dina ord
flätas in i skönheten

tack
2012-09-17
  > Nästa text
< Föregående

hver