Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har ett eget val

Att inse sanningen
om mig själv

stilla
iaktta

den jag är utan att
projicera det på någon annan

tillåta mig att vara den jag är
utan att dömma eller förkasta

ge kärlek och förståelse
även till mig själv

vilket kan vara svårare än att
ge till någon annan

att börja älska mig själv
omsluta den jag är och har varit
i kärlek och i omtanke

se det lilla barnet som finns långt där inne
vara vuxen och ta hand om mig som den lilla flickan
jag fortfarande är

ge den kärleken och omtanken
jag inte fick och se med acceptans
och förståelse för det som varit

bara just nu kan jag påverka
inte det som varit och framtiden är inte nu.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-16 19:20



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja så sant! De flesta bär på en tung ryggsäck som vi kanske kan hänga av oss! I en eller annan form tillkommen.
2012-09-19

  Linn.
Fin.
2012-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e