Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lyssnar på inspirerande rytmisk musik tex. på Shy´m den här texten tas bort snart, tror jag ;)


njuter av ord..igen..

det känns långt som ett
helt liv..

så starkt ända från
början..med bara några
ord..beroendeskap..

glädje..

lycka i små portioner..

fyra ord..eller några till..

varje dag för att höra
varandras ord..det blir
lätt omåttligt..om man
älskar orden..man vill
inte sluta..man vill höra..

man bara njuter..hjärtat
slår fortare utan att man
märker det..eller så mycket
annat ovidkommande
heller..

Mmmmm...Åhhhhhhh..

alla vet som tycker om
att höra dem..alla som
älskar att bli smekta av
orden..och mera..

det känns som att du
får älska och göra vad
du vill med orden..

lämna fantasin ensam
med dem..om du vill..

du får göra dem större
och låta dem famna
dig ofta idag..kanske
njuta av dem mera
i morgon..precis som
du vill..med orden..

ÅHHHHHHH!!!




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 156 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-16 23:20



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
dina ord dansar

jag har vandrat med ett axplock av dina ordvärldar
tycker om

tack
2012-09-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ett ord då och då
få det är inte illa
ett så´nt gott
ordflöde skulle
jag gilla och se det
stora i det lilla!
2012-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran