Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur sorgligt det än låter


Inget varar för evigt

För varför var du tvungen att gå, min älskling

Känner mig numera så ensam utan dig

för tårarna mina faller fritt ner mot marken

här jag nu står och gråter

Gråter mig själv blind

Saknar dina så varma goa kramar där vi står

omfamnades

kind emot kind...


Goda tider kommer inte av sig själv

Man måste kämpa för att kärleken ens

ska stanna kvar

För nu när du går min älskling, känner jag mig

lika naken

som om jag inte har några byxor kvar

på mig

För här står jag nu med rumpan helt bar...


Tråkigt men sant

Men inget varar för evigt

För varför var du tvungen att gå

min älskling...?

Ken Cassel
17/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 143 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-17 00:19



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra o rätt upp och ner precis som det är . enkelt att skriva - svårt att genomleva
någon/något bättre väntar dig såklart, är jag säker, Ken
2012-09-17

  Lynx63 VIP
För att köpa nya byxor åt dig.
Snyt dig, jag kommer strax.

:)
2012-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel