Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För en liten stund sen


kändes det som om det vore igår

För du var här med mig och allting verkade vara

helt normalt och helt okej

Men vad ska jag göra nu med alla dessa tomma rum

För här sitter jag nu för mig själv i min ensamhet

i ett utav dem

där endast tystnaden ekar mellan väggarna

och där endast lukten av din parfym

finns kvar


Du tog dig aldrig riktigt tid att lära känna mig

Du tog dig aldrig tid att riktigt förstå

Du tog dig aldrig riktigt tid att lära känna mig

Din kärlek är ju den enda som jag har haft

Men nu står jag här helt ensam efter att det

har varit vi två

Och det var ju inte så här jag ville känna mig

En Man som känner sig helt känslomässigt

förstörd

För nu när du har gått din väg och tagit farväl

så står jag här helt ensam

medan mitt hjärta blöder

som om jag vore en värsting till nörd...

På grund av dig så är jag numera en helt ensam man

Saknar dig!

Ken Cassel
17/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 178 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-17 19:37



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Fjäder lätta ord, som landar tungt.
BRA....
2012-09-18

  Rise Little One
Stark berörande ord ...
2012-09-17

  anits VIP
Dina ord berör.....
2012-09-17

  Ninananonia VIP
Berör..
2012-09-17

    ej medlem längre
Tungt Ken!
2012-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel