Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liv neddoppat i texten

ett liv neddoppat i texten:

se!

kärlek..kyssar..gråt..

saknad..hat och allt
du känner: känn!!

musik i mina öron
säger: oublie- moi..

jag lyssnar..vill inte
förstå..

det skulle vara bäst..
kanske..så..?!

..lyssnar i stället på
je suis- moi..känns
bättre med texten..

men oublie- moi
får mig att dansa
med orden och allt..

glömmer- bort- texten
i stället.. och dansar
till oublie- moi




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-17 20:53



Bookmark and Share


  HelenaW
Dansa över raderna.. Fin..
2012-09-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Dansa bort tankar
i glömskans rum
en idé att ta efter
inte alls dum...
2012-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran