Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När de viskas

Kan bara viskas
I ditt öra
När syrsorna vaknat
När månen lyser
När värmen gör oss sällskap
Mina ord blir dina
När de viskas




Fri vers av Jens P
Läst 367 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-17 22:53



Bookmark and Share


  Pandis
Mycket vackert.
2012-09-29

  Katinka VIP
Vacker viskning, fin kärlekspoesi.
2012-09-28

    ej medlem längre
Varma fina ord. Gillar. Mycket.
2012-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Jens P
Jens P