Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erotiska tankar

Fascinerande
Härligt
Underbart

En rubrik
Två ord
Väcker dig
Får dig hit

Du är här
Du lever




Fri vers av Jens P
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-26 11:58



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej.Jens.
Hjärtans Passioner,
Underbart--Byter jag ej bort för Miljoner.
Världens Skatter får vem som vill Nu.
Kärleken Lever här Kära Du.
I.Åberg

2012-10-11

  Katinka VIP
Tydligen;-)
2012-09-28

    ej medlem längre
En text som lever!
2012-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Jens P
Jens P