Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli stödmedlem

Som en uttorkad flod
En ballong till väders
Mamma utan barn

Som en borttappad väska
Ett urspårat tåg
Liv utan kärlek

Som ett ljus utan eld
En fågel utan bo
Sorg utan tröst

Bli stödmedlem nu!






Fri vers av Jens P
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-27 17:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du snickrar ord som trollar fram leenden!
2012-09-27

  Nanna X
haha fin, påminner om nåt av bo kaspers.. undantag?
2012-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Jens P
Jens P