Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara Du

Bara du

Bara du kan släcka min törst
När det är som varmast

Bara du kan få mig att se
Det som annars är osynligt

Bara du kan värma mig
När det är som kallast

Bara du kan få mig att höra
Syrsorna trots att de inte är här




Fri vers av Jens P
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-23 17:12



Bookmark and Share


  Tess74
Ömt och personligt
2014-03-23

  Katinka VIP
Vacker kärlek!
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Jens P
Jens P