Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömmer

Jag drömmer om
att du drömmer
om mig

Jag fantiserar om
att du fantiserar
om mig

Det är du som
gör mig levande
mellan fantasi och dröm




Fri vers av Jens P
Läst 314 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-26 21:27



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Denna gillar jag.
2012-09-27

    ej medlem längre
Vilken underbar kärleksfull och öm dikt.
2012-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Jens P
Jens P