Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min nattfjäril

Ingen vet varför nattfjärilen finns
Kanske för att hålla natten sällskap
För att älska med ensamheten
Eller för att söka efter ljuset




Fri vers av Jens P
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-25 17:01



Bookmark and Share


  Tess74
Fin
2014-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Jens P
Jens P