Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömängen

Vet du att du är med mig
Dina andetag och din doft
Vi ligger i vår sommaräng
Smakar på sol och himmel
Pratar vårt hemliga språk

Två vita moln förenas och bli ett
Vi ler och tänker på kyssar
Du är med mig
På drömängen
Det vet du nu




Fri vers av Jens P
Läst 324 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-24 19:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
drömäng låter nice,
och "smakar sol.." är inte heller så dumt.
2012-09-28

    Lindizz
vackra rader.
2012-09-28

    ej medlem längre
Vackert och fullt av mjuk ömhet.
2012-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Jens P
Jens P