Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lycklig du!

lycklig du som har mig

som möjlighet till allt

efter att ditt hjärta

har gjort sig fritt av

oron och sorgens

bojor;


när rädslan har

motats och segrats,

lugnets frön har

vuxit till dina träd

att ge dig styrka

mot luften, ej bara

med rötter fäste

i jorden;


orons och ondskans

andar har tröttnat

och flyttat för gott

ur din dal- skuggor

av dem finns

inte kvar för

din sol

mera;


lycklig du som kan

se mig som vila i

kärlek, i dina rosors

dal och trädgård

med näktergal,

och honung som

blänker i solvarma

krukor och doftar

kärlek;


lycklig du som nu

kan vila i dig själv

utan att sakna och

leta,

utan att undra vad

det var som kändes

jaga så nära;

som nästan fick

tag på dig utan

att synas;


lycklig du när

du kysser demonerna

för första gången

med kärlek,

för att aldrig

träffas mera




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-18 18:00



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) skönt
2012-09-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Att bli kvitt
dåligt kitt
är ett skritt
av så´nt snitt
att man av stor
fröjd skrattar vitt!


2012-09-18

  Taran_nu
fint..!
2012-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran