Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sanden

I den våta sanden
Om drömmen
Jag vill vara solen som värmer dig
Vinden som smeker dig
Horisonten som ger dig hopp
Vågen du leker i
Stunden du minns
Jag läser det i sanden
Innan vågen tar med sig orden 




Fri vers av Jens P
Läst 358 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-09-18 18:45



Bookmark and Share


  Maiah VIP
jättefin... somrig...
2012-09-25

  Drömfångare
Vågen tar åtminstone inte den här dikten med sig, den kommer för alltid vara fastpräntad i poesins historia :)
2012-09-25

  Daniel_78 VIP
tycker du balanserar bra med orden här.
raderna känns bra att läsa.
2012-09-25

  La Magnólia VIP

Vackert och kärleksfullt .. skrivet med ömhet och värme ...
2012-09-23

    ej medlem längre
Se sanden som den vävlande och delbara sidan som du har för inget finns egentligen i ditt sätt att se så skriv mera stililstiskt
2012-09-22

  Tove Meyer VIP
vacker och längtansfin.
2012-09-22

  Änglaögon
Fina rader!
2012-09-21

  Blåbäret
här byggs ett eget slott med ett helt kungarike av drömmar...vågorna raderar inte, de gör plats för mer
2012-09-18

    ej medlem längre
Underbart sinnligt och vackert!
2012-09-18

    JO:82
underbar
2012-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Jens P
Jens P