Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gammal historia

Att överleva
jävligheter
är egentligen
ingenting annat
än ett underverk
det är fantastiskt
att man står ut
varje dag som går
Det finns folk
som inte har annat
för sig
än att förtrycka
regera med ondska, ljuga
sabotera
Det där är
en gammal historia
Men är man nybörjare
i den här världen
vet man inte om det
och går på
vartenda trick
Det är ett underverk
att man står ut
när man fattat till slut
hur lurad man blivit
Jag slår vad om
att det aldrig tar slut
Jag sätter tusen spänn




Fri vers (Fri form) av SatansSon VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-19 03:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP