Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta en kaffe och titta på folk, och skriva litegrann


Lagom lång

 

 

 

Och hjärtat, din sköka. Alltid ska du ge dej hit och dit.
Och samvetet, ska hålla på och hålla på. Tycka och peta i sår och ögonvitor. Och då börjar mascaran klibba och tårarna rinner svarta. Och det är mycket ’sky high’ som flödar längst kinderna. Och stay upsen heter också sky high. Fast mormors strumpbyxor gick att dra upp mycket högre, ända upp till armhålorna.
Och sommarbarn låter så lätt. Och timotej känns fräscht. Och persika, len och fyllig och lagom fjunig, ja, jag har persika som målbild.
Och ta en kaffe är bra. Knull också, lagom långt in i samtalet suger vi på förväntan. Plir och plut.
Och det är vackert väder. Och svetten flödar i dom syntetiska vaggorna som omsluter dom intima delarna.
Och samtalet är mitt att beundra. Och du vill avrunda. Och hjärtat din lilla sköka, tänker följa med. Och klackskorna är väldigt höga och troppar hårt. Och håret måste ha mycket spray för att se så mjukt ut. Kurvor och vågor. Följsamt är bra. Och hjärtat, din lilla sköka, ska alltid gå sin väg. Och mensreklamen har blivit så modig! För det är verkligen vågat att visa rinnande rött! Och man kan ta fillers på lunchrasten. Slät. Smal och fyllig. Fransar ska vara tjocka. Och alltid sky high, men en gång var kvinnan längre än sin man, då fick hon inte ha high heals. Och han såg alltid så sur ut. Sen dog hon. Krash! Hon var olycklig på alla bilder. Det kunde han aldrig ändra på.

 

Men han såg till att alltid se längst ut.




Fri vers (Fri form) av Skatflickan VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2023-03-26 10:53



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Väldigt rolig text
2023-04-09

  MaLo VIP
Det trodde han säkert att han inte kunde. Ingen större självinsikt där.
Mästerligt!
2023-03-27

  Emanuel Sigridsson VIP
Välformad text som sammanfattar existentiella besvärligheter med kvinnlig förtur. Det blir något av satir med insikten om att inget ordnar sig. I slutändan tycks inte mannens sätt att se vinna det blicken vill. Sättet övertygar inte. Det finns bara förlorare.
2023-03-27

    Lena Söderkvist VIP
Här stryks det inte medhårs, minsann. Befriande, en skön brainstorm mot det pryda och perfekta.
2023-03-26

    Askanden
om garnityr och core
lite provocerande
självkritisk?

står på självständiga ben
diktjaget
parerar varje stöt även det riktar mot sig själv
2023-03-26

    Sefarge VIP
En av de "bättre" skapelse
-berikande dikter som
jag nånsin läst på
det här stället!
Mästerligt
Bravo!
;)
2023-03-26

  Kajan VIP
Du har verkligen a way with words, som här i denna ögonblickspoesi.
2023-03-26

  SatansSon VIP
du håller ihop den bra. läsvärd. den bokmärker jag
2023-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Skatflickan
Skatflickan VIP